29 februari 2016

Stress & success

Absolut Madde


Okej... 
Nu sitter jag på Arlanda express tillbaka mot flygplatsen. Jag har haft några bra timmar i Stockholm. Om jag ska ta historien från början var det så att jag satt på bussen igår från Robertsfors, Umeå där jag var i helgen för att ta dykcertifikat, mer om det i ett annat inlägg. Min mobil plingar till och jag får ett sms från SAS som berättar att mitt plan är inställt följande dag. Inte riktigt det smset jag kände för att få. I vilket fall var det inte mycket att göra åt, utan ibland får man helt enkelt acceptera situationen. Jag skulle ha flugit 06.00, men blev ombokad till 06.55. Det senare planet skulle landa 08.20 och jag skulle vara på Södersjukhuset 09.00. En omöjlig uppgift tänker ni och jag tänkte typ så men insåg ändå att jag kunde hinna om allt klaffade. Taxi var det inte tal om eftersom att jag då skulle hamna i bilkö. Imorse när planet landade klockan 08.05 tänkte jag att yes nu hinner jag med den Arlanda express som går 08.20, men nej då kan vi inte åka fram till gaten så jag kommer ur planet 08.20. Jag fick då ta nästa som gick 08.30. Jag var på TC klockan 08.55 och tog då en taxi till SöS. Dessutom lyckades jag få tag på dem på mottagningen och då kunde jag berätta att jag var lite sen. Jag kom dit ungefär 09.10 (eftersom att taxichauffören var en snigel och eftersom att han inte kunde systemet i bilen). Precis vad jag behövde... Kirurgen var inte jätteglad men jag hade gjort mitt bästa. Jag var ju på Arlanda 50 minuter tidigare så tyckte jag hade gjort ett bra jobb ändå. 
Läkarbesöket gick i övrigt bra. Hon hade en annan teori än kirurgen jag träffade förra gången, men vi ska ändå genomföra operationen. :) Syns inget kommer vi att gå vidare med ultraljud. Det känns bra och hon känns duktig. :) 

Resten av dagen spenderade jag i stan med Elvira. Vi åt lunch vid St Eriksplan och gick lite på stan innan vi gick hem till henne och pluggade. :) Nu är jag på väg tillbaka och lär hinna plugga en stund till innan jag ska boarda. Hoppas ni har haft en fin måndag i solen. ♥️

Hittade denna snygga skylt i stan ;)