29 september 2015

Mycket som händer

Absolut Madde

 
Hej!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag hade en fantastisk helg i Stockholm. I söndags fick jag rida på Mistral igen och det var så himla kul (men vilken jäkla träningsvärk jag har i mina ljumskar idag, det är sjukt). Jag red i ca 40 minuter och han var verkligen superfin. Det är en fantastisk häst. Jag träffade även Micke en stund i söndags, vi tittade på nån film som hette Rambo och den var så himla hemsk och äcklig. Usch... Jag började gråta för att jag tyckte det var så hemskt att vi har behandlat människor sådär på riktigt (och förmodligen fortfarande gör på sina håll, fy fan asså...). Sen grät jag lite till när jag skulle säga hejdå. Vet inte vad som var fel med mig riktigt haha. Sen åt jag med familjen och det var mysigt. Innan jag åkte till Arlanda träffade jag Danni en stund och hann prata ikapp lite med henne. 
 
Jag kom fram till min lägenhet halv 2 på natten och då somnade jag rätt fort. Igår hade jag heldag i skolan mellan 08.15-20.00 eftersom vi hade Phaestmöte på kvällen. Dock gick jag rätt tidigt då jag och Hanna skulle hem och öva på vår fina presentation. Det var nämligen så att vi hade en minikurs i presentationteknik som jag berättade om förra veckan. Jag & Hanna kände för att göra något lite annorlunda så det blev en låt och lite prat. Vi framförde den imorse och jag måste faktiskt få säga att det blev succé. Det var så jäkla kul! Hihi!
 
Nu ska jag göra några mattetal och sen ska jag gå och sova i tid idag. Har inte lyckats med det än och jag har fortfarande sömn att ta igen efter helgen. 
 
En gammal bild på Beccas fina Misti